Policijsko poročilo PU Celje: 15. 11. 2013


Pregled dogajanja policisti PU Celje začenjajo z jutranjo prijavo tatvine goriva. Na avtocestnem počivališču Lopata je neznani storilec iz rezervoarja poljskega tovornega vozila medtem, ko je lastnik počival, ukradel okoli 450 litrov goriva.

V Šentjurju so policisti včeraj obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno na zadnji strani hiše. Prostore je preiskal ter odnesel nekaj zlatnine in gotovine.

Na območju Šentjurja, natančneje v Dolah, so včeraj policisti obravnavali še dva vloma v stanovanjski hiši. V nobenem primeru ni storilec ničesar odnesel.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj policisti obravnavali tudi v Kotljah. Storilec je v hišo vlomil skozi balkonska vrata in odnesel par kosov zlatnine.

V Trnovljah pri Celju so včeraj policisti obravnavali vlom v skladišče avtohiše. Pogrešajo 25 zimskih pnevmatik različnih proizvajalcev in različnih dimenzij.

Danes ponoči so policisti v Stopčah pri Grobelnem obravnavali vlom v prostore podjetja. Storilci so odnesli več bakrenih kolutov, za nameček pa so ukradli še vozilo podjetja, Citroen Jumper. Lastniki po prvih ocenah povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 10.000 €.