Policijsko poročilo PU Celje: 15. 12. 2016

15. 12. 2016 09:18

Današnje javljanje o obravnavanih varnostnih dogodkih včerajšnjega dne policisti PU Celje pričenjajo z obvestilom o kaznivem dejanju vlomne tatvine. Neznani storilci so preteklo nedeljo v večernih urah skozi streho vlomili v prostore blagovnega centra na Kidričevi ulici v Celju. Iz notranjosti so odtujili za okoli 6.000 € različnega električnega orodja.

V dneh od preteklega petka do včeraj so neznanci v Šmarju pri Jelšah odtujili mali valjar. Podjetje so oškodovali za okoli 5.000 €.

Okoli poldneva so bili policisti obveščeni o vlomu v leseno brunarico Športnega društva Mestinje. Neznani storilec je iz blagajne odtujil manjšo vsoto gotovine in povzročil škodo pri vlamljanju.

V popoldanskih urah so policisti v Tekačevem opravili ogled kraja kaznivega dejanja krivolova. Neznanec je ob cesti nastavil kovinsko past za živali.

Med nakupovanjem v enem izmed trgovskih centrov na Mariborski cesti v Celju je neznani storilec oškodovanki odtujil žensko torbico z dokumenti in ključi od osebnega avtomobila.

Podobna tatvina je bila izvršena v enem izmed trgovskih centrov v Velenju, kjer je neznanec oškodovanki iz torbice, ki jo je imela odloženo na otroškem vozičku, odtujil denarnico z bančnimi karticami in manjšo vsoto gotovine.

V večernih urah so policisti na območju Rogaške Slatine obravnavali poškodovanje postavljenih tehničnih ovir ob državni meji z Republiko Hrvaško. Zadevo obravnavamo kot kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari in sum ilegalnega prehoda državne meje.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,709 seconds.