Policijsko poročilo PU Celje: 15. 3. 2013

15. 03. 2013 10:16

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o hudi prometni nesreči, ki se je včeraj ob 18.40 zgodila na glavni cesti Celje-Šentjur, izven naselja Prožinska vas.

Do nesreče je prišlo, ker 28-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Šentjurja proti Celju, hitrosti in načina vožnje ni prilagodil razmeram na cesti, vremenskim razmeram in stanju vozišča  in je v ostrem desnem, nepreglednem ovinku, zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v osebno vozilo, s katerim je  nasproti pravilno pripeljal 30-letni voznik. V silovitem čelnem trčenju se je 20-letni sopotnik v vozilu povzročitelja  izredno hudo poškodoval, hudo poškodovana sta tudi oba voznika.

V Višnji vasi so policisti včeraj obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je v lokal vlomil v nočnih urah in sicer tako, da je razbil steklo na vhodnih vratih. Odnesel je LCD televizor, ojačevalec zvoka, DVD predvajalnik, blagajno z menjalnim denarjem, več različnih čajev ter več alkoholnih in brezalkoholnih pijač. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za najmanj 2.000 €.

Na avtocestnem počivališču Tepanje so včeraj policisti obravnavali tatvino okoli 900 litrov goriva iz  češkega tovornega vozila.

V Spodnjih Lažah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so policisti obravnavali vlom v skladišče. Pogrešajo za okoli 5.000 € različnega električnega orodja.

V Velenju so včeraj med 12. in 14. policisti uro obravnavali vlom v zlatarno. Storilec  je zlomil cilindrično ključavnico na vhodnih vratih, vstopil v zlatarno in  odnesel večjo količino nakita. Po prvih podatkih je škoda ocenjena na približno 30.000 €.

V Pongracu, na območju Policijske postaje Žalec, je neznani storilec včeraj skozi kletno okno vlomil v stanovanjsko hišo. Odnesel je več zlatnine.

Danes okoli 4. ure zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v Trafiko na Šaleški cesti v Velenju. Po prvih podatkih pogrešajo več cigaret in alkoholnih pijač.

Nekaj pred 5. uro zjutraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v lokal na Kidričevi cesti v Velenju. Pogrešajo nekaj menjalnega denarja.

Pregled dogajanja v zadnjih 24. urah policisti zaključujemo s podatki o poskusu tatvine osebnega vozila WV Golf  IV, v Zgornjih Lažah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Vozilo je bilo parkirano pod nadstreškom stanovanjske hiše. Storilcu vozila na srečo ni uspelo ukrasti.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,973 seconds.