Policijsko poročilo PU Celje: 15. 4. 2014

15. 04. 2014 07:55

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o delovni nesreči, ki se je včeraj dopoldan zgodila v podjetju v Štorah, kjer je prišlo do nesreče  pri pretakanju kisline in smole. 44-letni delavec je v cisterno s smolo, ki jo uporabljajo kot vezivo za peščeno mešanico, pomotoma vlil kislino. Pri tem je  prišlo do reakcije. Novonastala snov se je spenila in poškropila delavca po obrazu in nogah. Delavec je kljub uporabi zaščitnih sredstev dobil opekline in je hudo telesno poškodovan.

Na delovišču na Dobrni so policisti včeraj obravnavali vlom v gradbeni zabojnik. Pogrešajo plinsko peč z jeklenko, rezalko za asfalt in različne kanalizacijske cevi. Povzročeno škodo ocenjujejo na dobrih 1.000 €.

Na Savinovi ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v vozilo. Storilec  je odnesel sončna očala in potni list.

Tudi brez tatvin nafte iz delovnega stroja ni šlo. Včeraj so jo policisti obravnavali v Mozirju, kjer jo je storilec iz rezervoarja delovnega stroja ukradel dobrih 170 litrov.

V nedeljo, 13. aprila 2014, ob 9.10 uri, se je pri krožišču v Starem trgu v Slovenj Gradcu, ko je voznik zavijal levo z regionalne ceste na makadamski prostor pokopališča, zgodila prometna nesreča. V prometni nesreči sta bila udeležena voznik osebnega vozila in voznik motornega kolesa, katerih  izjavi o nesreči si nasprotujeta. Voznika osebnega vozila znamke BMW črne barve, ki je vozil  iz smeri Kotelj proti Slovenj Gradcu in ga je voznik motornega kolesa tik pred trčenjem prehitel, policisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi okoliščin prometne nesreče. Prav tako prosijo za pomoč vse druge morebitne očividce. Pokličejo lahko na telefonsko številko Policijske postaje Slovenj Gradec  02/87 25-400 oziroma na telefonsko številko 113.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 0,811 seconds.