Policijsko poročilo PU Celje: 15. 5. 2012

15. 05. 2012 09:57

Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, ki se je zgodila včeraj ob 22. uri izven naselja Spodnja Rečica. V prometni nesreči se je huje poškodovala sopotnica v osebnem vozilu.

44-letna voznica je vozila iz smeri Nizke proti Spodnji Rečici.  V preglednem levem ovinku hitrosti vožnje ni prilagodila razmeram na vozišču in zapeljala na makadamski dovoz do stanovanjske hiše ter trčila v dve drevesi. V trčenju se je huje poškodovala 51-letna sopotnica.

V Parižljah so policisti obravnavali vlom v gostišče. Storilec je odnesel LCD televizor ter več cigaret in pijač.

V Radljah ob Dravi so policisti obravnavali tatvino bakrenih žlebov in bakrenih kljuk z mrliške vežice. Materialna  škoda znaša okoli 1.000 €.

V Veliki Pirešici je neznanec vlomil v ograjeno skladišče podjetja in iz rezervoarja tovornega  vozila ukradel nafto. Nafto je poskušal ukrasti še iz dveh tovornih vozil, vendar mu ni uspelo.

Na Polzeli je neznani storilec iz traktorja ukradel kardan, vreden dobrih 1.000 €.

V Andražu nad Polzelo so policisti včeraj obravnavali vlom v brunarico športnega društva. Pogrešajo nekaj gotovine in alkoholnih pijač.

V Celju na Cesti na Dobrovo je bilo vlomljeno v osebno vozilo. Storilec je odnesel torbico z dokumenti in gotovino.

Na območju Velenje so policisti včeraj obravnavali vlom v poslovni objekt. Pogrešajo dva računalnika z LCD monitorjema, dva tiskalnika in kopirni stroj. Škodo ocenjujejo na dobrih 2.000 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 0,760 seconds.