Policijsko poročilo PU Celje: 15. 5. 2014

15. 05. 2014 10:09

PolicijaPregled dogajanja zadnjih 24 ur policisti PU Celje začenjajo s podatki o požaru, ki so ga danes ponoči obravnavali v Črni na Koroškem. Nekaj minut pred tretjo uro zjutraj so bili obveščeni, da na naslovu Rudarjevo, v Črni na Koroškem, gori v podstrešnem stanovanju stanovanjske stavbe. Po prvih podatkih naj bi stanovalec zaspal s prižgano  cigareto, zaradi česar je zagorela posteljna vzmetnica. Gasilci so v nadaljevanju zaradi možnosti zastrupitve z ogljikovim monoksidom iz stanovanjske  zgradbe evakuirali tri družine. 42-letnega  stanovalca, v stanovanju katerega je zagorelo, so reševalci odpeljali v Splošno bolnišnico v Slovenj Gradcu.  Kriminalisti bodo ogled kraja požara opravili danes. Po končanem ogledu in zbranih obvestilih bodo policisti posredovali več podatkov.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec v Celju, na Ulici frankolovskih žrtev, vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo in ukradel več različnega orodja in televizor. Lastnik povzročeno škodo ocenjuje na dobrih 2.500 €.

V Šmartnem so neznanci vlomil v vrtno uro in ukradli manjši parkovni traktor, vreden okoli 1.500 €. Visoko škodo so lastniku povzročili s poškodovanjem ute.

V Žalcu, na Čopovi  ulici, so policisti včeraj obravnavali vlom v leseno garažo. Pogrešajo akumulator in kovček z ribiško opremo.

Izpred stanovanjskega  bloka na Maistrovi ulici v Slovenj Gradcu je neznanec včeraj ukradel moško gorsko kolo. Kolo je bilo zaklenjeno, po oceni lastnika je vredno okoli 200 €.

V Šentlenartu, na območju Mislinje,  so danes v jutranjih urah neznanci skozi vhodna vrata vlomil v trgovino. Po prvih podatkih so odnesli večjo količino cigaret. Natančna količina ukradenega bo znana po popisu.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 2,193 seconds.