Policijsko poročilo PU Celje: 16. 1. 2015

16. 01. 2015 12:34

PolicijaVčeraj ponoči je neznani storilec na Pohorski ulici v Celju vlomil v osebno vozilo in ukradel žensko torbico z dokumenti in mobilnim telefonom.

V Velenju je neznani storilec vlomil v gradbeni zabojnik in ukradel agregat.

V Rečici ob Savinji je neznanec iz odklenjenih prostorov gospodarskega objekta ukradel  samokolnico, dve plinski jeklenki, potopno črpalko ter starejši  električni skobljič.

Danes, okoli pol dveh zjutraj, so policisti v Velenju na Kidričevi cesti obravnavali vlom v trgovino. Pogrešajo več mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov. Škodo ocenjujejo na dobrih 5.000 €.

Policisti današnje poročilo zaključujejo s pozivom očividcem prometne nesreče, ki se je zgodila včeraj ob 9.40 uri, na glavni cesti izven naselja Šmartno pri Slovenj Gradcu. Voznik osebnega vozila Golf serije IV je vozil iz smeri Mislinje proti Slovenj Gradcu. Izven naselja Šmartno pri Slovenj Gradcu naj bi mu nasproti pripeljal neznani voznik osebnega vozila, temnejše barve. Da bi se  izognil trčenju, je voznik Golfa najprej zapeljal na desno bankino in trčil v obcestni količek, nato pa sunkovito zapeljal  v levo, ter preko levega vozišča zapeljal izven vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo.  Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče in izsleditve neznanega voznika, policisti pozivajo očividce, da pokličejo na telefonsko številko 113.

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 0,769 seconds.