Policijsko poročilo PU Celje: 16. 12. 2013

16. 12. 2013 10:52

PolicijaPregled dogajanja minulega vikenda policisti PU Celje začenjajo s podatki o vlomu v barako in kovinski zabojnik v Ivenci. Neznani storilec je v barako in zabojnik vlomil v petek ponoči in odnesel 60 novih in rabljenih letnih pnevmatik, vrednih okoli 3.000 €.

Med četrtkom in petkom je v Rovah neznanec vlomil v vikend. Iz bivalnega dela je odnesel fractometer in nekaj steklenic žganih pijač, iz pomožnih prostorov pa več priročnega orodja. Lastniku je povzročil za dobrih 500 € škode.

V petek zvečer je bilo v Spodnji Vižingi vlomljeno v stanovanjsko hišo. Neznanec je preiskal prostore, vendar ni ničesar odnesel. Z vlomom je  lastnikom  povzročil za okoli 100 € škode.

Na Ptujski cesti v Rogatcu je v noči na soboto  zagorela starejša stanovanjska hiša. Stanovalca je prebudilo močno pokanje in je uspel hišo pravočasno zapustiti. Do izbruha ognja je prišlo zaradi pregretja dimnika, ogenj je povzročil za okoli 20.000 € materialne škode.

Požar so policisti v soboto zvečer obravnavali tudi na Ljubečni, kjer je nekaj po 20. uri zagorela stanovanjska  hiša. Zakonca sta pravočasno opazila gost dim pri dimniški napeljavi in sta objekt na srečo nepoškodovana zapustila. Vzrok požara, v katerem je nastalo za okoli 50.000 € materialne škode, je bilo pregretje dimniške tuljave.

V soboto so policisti PU Celje obravnavali še dva vloma.

V noči na soboto je neznanec vlomil v gostinski lokal na Celjski cesti v Slovenj Gradcu. Ukradel je okoli 200 € menjalnega denarja.

Na Samostanski poti v Nazarjah je neznani storilec vlomil v gradbeno lopo in ukradel za dobrih 800 € različnega gradbenega orodja.

V nedeljo so bili policisti obveščeni o vlomu v poslovno stanovanjski objekt v Velenju. Po prvih podatkih je storilec odnesel več gotovine.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 1,650 seconds.