Policijsko poročilo PU Celje: 16. 2. 2015

16. 02. 2015 09:10

PolicijaMinuli konec tedna je hudo zaznamoval petkov umor, ko je 32-letni moški v Celju umoril svojo 31-letno partnerko. Več o družinski tragediji bodo policisti povedali na današnji novinarski konferenci.

Od obravnavanega dogajanja v zadnjih treh dneh policisti izpostavljajo še podatke o tatvini vozila, poskusu tatvine vozila in dveh vlomih.

V noči na petek je neznanec na ulici Pod lipami v Celju ukradel  osebno vozilo Renault Scenic, bele barve, letnik 2013, reg. številk CE RK-935. Lastniku je s tatvino povzročil za okoli 16.000 € .

V isti noči je neznani storilec na Opekarniški cesti v Celju poskušal ukrasti osebni avtomobil znamke Audi A3. Kljub temu, da mu vozila ni uspelo odpeljati, je lastniku povzročil za najmanj 3.000 € škode.

Na Polzeli so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko  hišo. Lastnik je bil nekaj dni odsoten, v tem času pa je neznanec vlomil v njegovo stanovanjsko hišo. Ukradel je za okoli 900 € zlatnine.

V Celju so policisti obravnavali vlom v vozilo. Storilec je  v noči na petek razbil steklo na zadnjih vratih in iz vozila ukradel denarnico z dokumenti in gotovino.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 11,111 seconds.