Policijsko poročilo PU Celje: 16. 4. 2012

16. 04. 2012 08:56

Za policisti PU Celje je miren vikend, sploh kar se tiče dogajanja s področja kriminalitete.

Od petkovega dogajanja izpostavljajo vlom v klet stanovanjskega bloka na Čopovi ulici v Celju. Storilec je ukradel dve kolesi ter lastniku povzročil za dobrih 1.000 € škode.

V soboto so policisti v na Žarovi ulici v Velenju obravnavali tatvino avtomobilske prikolice z registrskimi tablicami CEH0-32H. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino oškodovan za okoli 300 €.

Tudi včeraj je bilo na celjskem in koroškem na področju kriminalitete zelo mirno.

Od dogodkov policisti izpostavljajo vlom v osebno vozilo na Ljubljanski ulici v Celju. Storilec je na avtomobilu najprej poškodoval ključavnico, nato pa je vanj vlomil tako, da je razbil steklo na prednjih sopotnikovih vratih. Iz notranjosti avtomobila ni ničesar odnesel, je pa ukradel levo vzvratno ogledalo.

Med vikendom so policisti obravnavali enaindvajset prometnih nesreč, desetim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila, osem voznikov, ki so vozili pod vplivom alkohola, pa so pridržali.

V petek okoli 18.ure so policisti Policijske postaje Šentjur izven naselja Dobje obravnavali prometno nesrečo, ki se je k sreči končala le z materialno škodo. Povzročitelj pa je imel kar 1,30 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

1,51 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka pa je imel voznik, ki so ga radeljski policisti v soboto ustavili v Radljah ob Dravi in ga seveda tudi pridržali.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 3,681 seconds.