Policijsko poročilo PU Celje: 16. 5. 2014

16. 05. 2014 14:34

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o tatvini vozila VW Touran, srebrne barve, letnik 2005, reg. CE MU-536. Vozilo je bilo parkirano pred trgovino na Lavi v Celju. Lastnik vrednost vozila ocenjuje na okoli 5.000 €.

Več sreče je imel lastnik osebnega vozila VW Touran, letnik 2004, parkiranega na Milčinskega ulici v Celju. V tem primeru je storilec v vozilu zlomil volansko ključavnico, na srečo pa mu ga ni uspelo  spraviti v pogon in ga odpeljati.

Na Brodarjevi ulici v Celju so včeraj policisti obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel kolo znamke SHCWIIN, vredno okoli  500 €.

V Topovljah, na območju Policijske postaje Žalec, so policisti včeraj v popoldanskih urah obravnavali drzno tatvino. Dve ženski sta vstopili v odklenjeno hišo in lastnico  zaprosili za vodo. Medtem, ko je lastnica eni postregla vodo je druga iz denarnice v sosednjem prostoru ukradla gotovino iz denarnice. Ko je to opazila lastnica, sta pobegnili iz hiše. Odpeljali sta se s temno zelenim vozilo, karavan izvedbe, na katerem sta imeli nameščene ukradene registrske tablice.

Drzno tatvino so včeraj policisti obravnavali tudi v trgovini na Koroški cesti v Velenju, kjer je neznanec ukradel predal blagajne z dnevnim izkupičkom.

Danes zjutraj so bili policisti obveščeni še o vlomu v trgovino na Dobrni. Po prvih podatkih pogrešajo več cigaret.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 1,459 seconds.