Policijsko poročilo PU Celje: 16. 9. 2013

16. 09. 2013 10:09

Pregled dogajanja zadnjih treh dni policisti PU Celje začenjajo s petkovim dogajanjem, natančneje s podatki o tatvini osebnega vozila. V petek ponoči je neznani storilec na Vranskem ukradel osebni avtomobil Audi A3, črne barve, registrskih številk NM FN-789. Lastnik je oškodovan za okoli 11.000 €.

Neznani storilec je v petek dopoldne kolo z motorjem odpeljal izpred železniške postaje na  Dolgi gori. Gre za  kolo z motorjem znamke Tomos APN 6, reg.št. CE LE-83. Na kolesu z motorjem je bila tudi varnostna čelada.

V petek so policisti v Parižljah obravnavali hudo prometno nesrečo. Zgodila se je okoli 20. ure. 58-letna voznica osebnega avtomobila je vozila po regionalni cesti iz smeri Polzele proti Parižljam. Ko je v križišču v Parižljah zavijala v levo,  se ni prepričala, če lahko to stori varno za druge udeležence v prometu in je zaprla pot 16- letnemu vozniku kolesa z motorjem, ki je pripeljal iz nasprotne smeri. Vozili sta trčili, 16-letnik pa se je v prometni nesreči huje poškodoval.

V soboto zvečer je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo v Bukovljah. Lastniki pogrešajo večjo količino različnega zlatega nakita.

V petek zvečer so policisti v Rogaški Slatini obravnavali drzno tatvino. Neznani storilec je v parku ob hotelu državljanki Rusije iz rok  iztrgal torbico, v kateri je imela večjo vsoto denarja v različnih valutah ter pobegnil. Oškodovanka je ob sunku tudi padla in se huje telesno poškodovala.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,010 seconds.