Policijsko poročilo PU Celje: 16. 9. 2014

16. 09. 2014 08:42

 

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o ropu, o katerem so bili obveščeni sinoči, nekaj minut pred 22. uro. Zgodil se je v Meži v Dravogradu.  Neznani storilec, visok med 180 in 190 cm, oblečen v temnejša oblačila, čez obraz zakrit s kapo z izrezom za oči, je vstopil v prazen gostinski lokal, natakarici zagrozil s pištolo in zahteval denar. Ko mu je izročila dnevni izkupiček, je iz lokala odšel v neznano smer.

 

Iz skladišča podjetja na Kidričevi ulici v Celju so neznanci med vikendom ukradli 25 kompletov jedilnega servisa in lastnika oškodovali za dobrih 1.000 €.

 

V Ravnah na Koroškem so včeraj policisti obravnavali dva vloma. Najprej  vlom v poslovni prostor, od koder je storilec odnesel kuverto z menjalnim denarjem ter vlom v cvetličarno, kamor je neznanec vlomil skozi okno in ukradel računalnik.

 

Včeraj so bili policisti obveščeni o vlomu v poslovne prostore v Začretu pri Celju, od koder je neznani storilec odnesel bančno kartico, s katero mu je uspelo dvigniti dobrih 2.600 € gotovine.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 1,023 seconds.