Policijsko poročilo PU Celje: 17. 10. 2012

17. 10. 2012 09:25

Za policisti PU Celje je mirnih 24 ur. Na celjskem in koroškem so obravnavali deset prometnih nesreč, trinajst kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda in miru.

Med prometnimi nesrečami na srečo ni bilo nobene s hujšimi posledicami.

Med kaznivimi dejanji policisti najprej izpostavljajo vlom v samopostrežni terminal v avtomatski avtopralnici v Šentjurju. Storilec je ukradel okoli 300 žetonov in 150 € gotovine. Podoben primer so policisti včeraj obravnavali tudi v Slovenskih Konjicah.

V celjskih  zaporih so policisti včeraj obravnavali požar,  v katerem je nastalo za približno 13.000 materialne škode. Do požara je prišlo, ker je ena od zaprtih oseb v sobi zakurila posteljno vzmetnico. Poleg njega so bile v prostoru še tri osebe. Požar so že pred prihodom gasilcev pogasili zaposleni. Policisti bodo povzročitelja kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

V Šentjurju, na Cesti Leona Dobrotinška, so policisti obravnavali vlom v skladiščne prostore podjetja. Storilec je odnesel več različnega električnega orodja.

Poleg omenjenega so policisti včeraj obravnavali še nekaj tatvin v trgovinah, tatvino registrskih tablic iz vozila in vlom v stanovanjsko hišo v Latkovi vasi, od koder storilec ni ničesar odnesel.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,641 seconds.