Policijsko poročilo PU Celje: 17. 12. 2012

17. 12. 2012 14:07

Pregled dogodkov zadnjih treh dni policisti PU Celje začenjajo s podatki o hudi prometni nesreči, ki se je v petek nekaj po 17. uri zgodila na lokalni cesti Šempeter–Grušovlje, izven naselja Spodnje Grušovlje.

33-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil po lokalni cesti iz smeri Šempetra proti Gornjim Grušovljam, je pred križiščem za Podlog zapeljal mimo vozila, ki je stalo na nasprotnem smernem vozišču in je zaradi premajhne bočne razdalje omenjeno vozilo oplazil. Pri tem je trčil še v 45-letnega pešca, sicer sopotnika iz stoječega vozila,  ki je ravno v tistem trenutku izza vozila  stopil na vozišče. Pešec se je v prometni nesreči hudo poškodoval.

V petek zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini avtodoma znamke Fiat z  rdečo bivalno kabino in belim bivalnim prostorom. Vozilo je bilo parkirano pred garažo na Lopati.  Avtodom je letnik 2008 in ima registrske številke  MS DZ-113. Lastnik povzročeno škodo ocenjuje na dobrih 30.000 €.

Sobotno dogajanje sta zaznamovali drzna tatvina in poskus tatvine osebnega vozila.

Drzno tatvino so policisti v soboto okoli treh zjutraj obravnavali na avtocestnem počivališču Tepanje. Neznani storilec je zbudil romunska državljana, ki sta počivala v osebnem vozilu in jo pod pretvezo, da je nekaj narobe z njunim avtomobilom, zvabil iz vozila. Pri tem  jima je ukradel torbico z gotovino in dokumenti. Romunska državljana ocenjujeta, da sta s tatvino oškodovana za najmanj 8.500 €.

V isti noči so policisti v Laškem, na Badovinčevi ulici, obravnavali poskus tatvine osebnega vozila Volkswagen Touran. Storilcu avtomobila ni uspelo spraviti v pogon, je pa lastniku z vlomom  povzročil za dobrih 200 € škode.

Včeraj so bili policisti obveščeni o vlomu v Ribiški dom na Mrzlem polju, na območju Policijske postaje Laško. Storilec je odnesel plinske jeklenke in nekaj alkoholnih pijač.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 10,157 seconds.