Policijsko poročilo PU Celje: 17. 12. 2014

17. 12. 2014 11:46

PolicijaV stanovanju stanovanjskega bloka na ulici Miloša Zidanška v Šentjurju so policisti včeraj obravnavali  požar. Zagorelo je zaradi vnetja jogija, na katerega je padla prižgana nočna lučka. V požaru je nastalo za okoli 2.000 € škode.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je na območju Ožbalta v zadnjih dveh mesecih neznani storilec ukradel 20 iglavcev in okoli 25 kubičnih metrov bukovega lesa. Lastnika, Sklad kmetijskih zemljišč in gozdov, je s tatvino oškodoval za dobrih 1.000 €.

Na ulici Heroja Staneta v Žalcu so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanje. Ker je lastnica odsotna, policisti še nimajo natančnih podatkov o tem, kaj je storilec ukradel.

V Klokočovniku, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo večjo vsoto gotovine, več zlatnine, ter prenosni in tablični računalnik.

Policisti današnje poročilo zaključujejo s pozivom očividcem prometne nesreče.

Včeraj, ob 15.50 uri, se je v naselju Črneče zgodila prometna nesreča s pobegom. V prometni nesreči je nastala manjša materialna škoda. Neznani voznik, neznanega vozila, najverjetneje znamke Renault Clio, vinsko rdeče barve, je  vozil po regionalni cesti iz smeri Dravograda proti Libeličam. V Černečah je v desnem nepreglednem ovinku vozil po levem smernem vozišču in je z  levim vzvratnim ogledalom oplazil levo vzvratno ogledalo voznika, ki mu je pripeljal nasproti. Po trčenju je odpeljal v smeri proti Libeličam. Zaradi izsleditve neznanega voznika policisti pozivajo morebitne očividce, da na telefonsko številko 113 sporočijo podatke o nesreči.

Oznake: , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,874 seconds.