Policijsko poročilo PU Celje: 17. 2. 2015


PolicijaS pregledom  včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo v Celju, na Iršičevi ulici, kjer je neznani  storilec vlomil v tovorno vozilo. Lastnik pogreša denarnico z okoli 200 € gotovine.

Na Babnem je neznanec med vikendom iz delovnega stroja ukradel dva akumulatorja in gorivo.

Na Ostrožnem v Celju je neznanec vlomil v novogradnjo stanovanjske hiše. Po prvih podatkih ni ničesar odnesel.

Tokratno poročilo policisti PU Celje zaključujejo s  pozivom očividcem.

Včeraj, ob 17.47 uri, se je Braslovčah, v bližini objekta Braslovče 3, zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik tovornega vozila znamke Volkswagen Transporter, bele ali sive barve, letnik od 2003 do 2010, in peška. Med vožnjo iz smeri Pariželj proti centru Braslovč je neznani voznik začel prehitevati pred seboj vozeče osebno vozilo in med  prehitevanjem  z levim vzvratnim ogledalom trčil v desno roko peške, ki je  pravilno hodila po pločniku v smeri vožnje povzročitelja.

Po nesreči neznani  voznik ni ustavil na kraju ampak je s pospešeno hitrostjo odpeljal naprej. Tovorno vozilo znamke Volkswagen Transporter, ki na zadnjem delu vozila nima stekel, ima poškodovano levo vzvratno ogledalo. Zaradi izsleditve neznanega voznika policisti pozivajo morebitne očividce ter vse, ki o nesreči karkoli vedo, da informacije sporočijo na telefonsko številko 113.