Policijsko poročilo PU Celje: 17. 7. 2014

17. 07. 2014 11:32

PolicijaNa Podjavorškovi ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v kolesarnico. Storilec je ukradel moško gorsko kolo, vredno dobrih 600 €.

Tatvino kolesa so policisti včeraj obravnavali  tudi v Robindvoru, na območju Dravograda, kjer je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka in odpeljal kolo znamke Focus, vredno okoli 1.000 €.

V Grajski vasi, na območju Policijske postaje Žalec, so policisti obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec ni ničesar odnesel, je pa s poškodovanjem vhodnih vrat, razbitjem okna in uničenjem lesenih polken, lastnikom povzročil za najmanj 600 € škode.

V trgovini na Mariborski cesti v Celju so policisti obravnavali tatvino. Storilec je ukradel fotoaparat znamke Nikon in objektiv Nikon. Skupna škoda znaša okoli 1.900 €.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Pogrešajo bakrene cevi za vodovod in ogrevanje, odtočno črpalko in hidrofor. Povzročeno škodo ocenjujejo na 1.000 €.

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti zaključujejo s podatki o prometni nesreči, ki se je zgodila v centru Vojnika, včeraj okoli 14. ure.  62-letna voznica osebnega vozila je izsilila prednost 52-letnemu vozniku motornega kolesa. V trčenju se je motorist huje poškodoval.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 2,252 seconds.