Policijsko poročilo PU Celje: 18. 12. 2012

18. 12. 2012 13:57

Včeraj zjutraj so bili policisti PU Celje obveščeni o tatvini tovornega vozila znamke Scania s priklopnikom. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču Drofenikove ulice v Šentjurju. Vozilo je bele barve in ima registrske številke LJ RE 290. Na vozilu je bila naložena hrana za živali. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino vozila in naloženega tovora oškodovan za najmanj 116.000 €.

V Vrheh, na območju Policijske postaje Celje, so policisti obravnavali tatvino železnih profilov, vrednih okoli 500 €. Storilec jih je odpeljal iz delovišča, kjer opravljajo sanacijo plazu.

V Homcu, na območju Mozirja, je neznanec včeraj ponoči iz delovnega stroja ukradel okoli 100 litrov nafte in dva akumulatorja.

V Šempetru v Savinjski dolini so policisti včeraj obravnavali vlom v poslovne prostore. Storilec je iz ene od pisarn ukradel okoli 500 € vreden računalnik.

V Šentlenartu, na območju Mislinje, so včeraj policisti obravnavali dva vloma v kleti. V obe kleti je storilec vlomil tako, da je zlomil ključavnici. Ukradel je predvsem hrano, pijačo in oblačila.

Vlom v klet so včeraj policisti obravnavali tudi na Pohorski ulici v Celju. Pogrešajo smuči, smučarske čevlje, moško kolo, kovček za motor, ojačevalec, zvočnike in več drugih stvari. Lastnik ocenjuje, da mu je bilo s tatvino povzročenih za okoli 4.000 € škode.

Sinoči, po 20. uri, je bilo v Celju, na Prešernovi ulici, vlomljeno v mesnico. Storilec je odnesel 100 € menjalnega denarja. Dobrih 1.000 € škode pa je povzročil z vlomom.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 3,008 seconds.