Policijsko poročilo PU Celje: 18. 2. 2013


V petek zvečer je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo na Cesti na Roje v Šempetru v Savinjski dolini. Ukradel je prenosni računalnik, zlatnino, ročne ure in mobilni telefon. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za najmanj 3.000 €.

V soboto so bili policisti obveščeni, da je v preteklih dneh neznani storilec v apartmajskem naselju Razborca na Kopah ukradel dvojne motorne sani znamke Bombardier, vredne najmanj 12.000 €.

Iz garaže Na zelenici v Celju je neznani storilec ukradel dvoje smuči znamke Fisher in Rossignol, vredne najmanj 1.000 €.

Na Bevkovi ulici v  Celju so v soboto policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je odnesel okoli 600 € vredno zapestnico.

V nedeljo ponoči  sta dva neznanca na počivališču Tepanje zbudila romunska državljana, ki sta počivala v vozilu. Pod pretvezo, da imata prazno pnevmatiko na avtomobilu, sta ju zvabila iz vozila in pri tem  ukradla torbico z dobrimi 1.000  € gotovine.

V Mislinji, na Šolski cesti, so policisti včeraj obravnavali tatvino bakrenih žlebov, vrednih okoli 200 €.

V Zrečah, na Cesti na Roglo, je bilo včeraj vlomljeno v skladiščne prostore podjetja. Pogrešajo več inox sodov različnih velikosti.

Danes ponoči je bilo na Starem trgu v Velenju vlomljeno v gostinski lokal. Pogrešajo menjalni denar in več različnih alkoholnih pijač.