Policijsko poročilo PU Celje: 18. 3 2013

18. 03. 2013 10:59

V petek popoldan je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo v Migojnicah. Odnesel je mobilni telefonski aparat, vreden okoli 100 €.

V soboto so policisti obravnavali nesrečo na smučišču. Na Golteh je okoli poldneva padel 10-letni smučar ki je zapeljal izven smučišča. Pri padcu se je  huje poškodoval.

V soboto so policisti v Podgorju pri Slovenj Gradcu obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je odnesel dobrih 800 € gotovine.

Včeraj okoli poldneva so bili policisti obveščeni o vlomu v brunarico v Medlogu. Pogrešajo daljnogled in gorilec.

Na avtocestnem počivališču Lopata so policisti obravnavali drzno tatvino. Neznanec je zbudil italijansko državljanko in ji dejal, da ima prazno pnevmatiko na vozilu. Ko je voznica stopila iz vozila, ji je ukradel denarnico z gotovino in dokumenti.

V petek okoli 10. ure dopoldne je  več voznikov poklicalo na OKC in opozorilo na čudno vožnjo voznika tovornega vozila na avtocesti. Voznik, ki  je vozil iz smeri Ljubljane proti Celju, je dajal vtis, kot da vozi pod vplivom alkohola. Policisti so poljskega voznika tovornega vozila ustavili v Tepanju. Preizkus alkoholiziranosti je potrdil, da je vozil krepko pod vplivom alkohola. Alkotest mu je pokazal 0,81 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Poljaku so policisti izrekli globo v višini 1.200 €, 18 kazenskih točk in prepoved vožnje na območju Slovenije.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 2,589 seconds.