Policijsko poročilo PU Celje: 18. 6. 2014

18. 06. 2014 09:17

PolicijaPregled dogajanja v zadnjih 24. urah policisti PU Celje začenjajo s podatki o roparski tatvini na Čopovi ulici v Celju.

Včeraj, okoli 12. ure, je do oškodovanke z njene zadnje strani pristopil neznanec, jo s solzivcem poškropil v predel oči in zbil na tla. Odtujil ji je žensko torbico z GSM aparatom, bančnimi karticami, osebnimi predmeti in 120 € gotovine. Za storilcem, oblečenim v modra oblačila, policisti še poizvedujejo.

Na Cesti na Roje v Šempetru v Savinjski dolini so policisti opravili ogleda kraja vloma v stanovanjsko hišo. Storilec je odtujil več kosov zlatnine in drugih vrednejših predmetov v vrednosti okoli 1.000 €.

V popoldanskih urah so policisti Na Bregu pri Polzeli obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je odtujil večjo vsoto gotovine različnih denarnih valut, več kosov zlatnine, fotoaparat in tablični računalnik. Nastalo škodo in vrednost odtujenega policisti še ugotavljajo.

Na območju Gornjega Gradu pri Mozirju so policisti okoli 17. ure opravili ogled kraja delovne nesreče v gozdu. Pri spravilu lesa se je hudo poškodoval eden izmed dveh bratov, ki sta opravljala čiščenje gozda za domačina. Poškodovani 49-letni moški je na strmem pobočju stal pri okleščenih vejah, ki jih se med drsenjem  povlekel hlod. Pri tem je padel in utrpel poškodbe rok in reber ter zlom noge. Reševanje poškodovanega iz gozda so opravili pripadniki gorske reševalne službe. Zdravi se v Splošni bolnišnici Celje.

V poznih popoldanskih urah so policisti na Zoisovi ulici v Celju obravnavali vlom v kletne prostore. Storilec je odtujil gorsko kolo, tri ročno izdelane slike, kip in več kosov gradbenega materiala. Lastnica škodo ocenjuje na 2.000 €.

V nočnem času so policisti obravnavali vlom v prostore bencinskega servisa na Kovaški ulici v Zrečah. Storilec, ki ga je pregnal alarm, je odtujil manjšo količino cigaret in povzročil škodo pri vlamljanju.

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti zaključujejo s  podatki o kaznivem dejanju nasilja v družini. Izvenzakonski partner je v noči iz 15. na 16. junija na silo stopil skozi vhodna vrata v stanovanje, kjer je grozil in pretepel izvenzakonsko partnerko. Pri tem jo je lažje poškodoval. Osumljencu kaznivega dejanja so policisti izrekli prepoved približevanja oškodovanki, zoper njega bodo na pristojno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
145 queries in 1,051 seconds.