Policijsko poročilo PU Celje: 19. 10. 2012

19. 10. 2012 08:05

Za policisti PU Celje je miren četrtek. Žal pa tudi tokrat ne gre brez poročanja o prometnih nesrečah s telesnimi poškodbami.  Policisti so obravnavali 17 prometnih nesreč,  pet se jih je končalo z lažjimi telesnimi poškodbami. V zvezi ene izmed teh prometnih nesreč pa policisti prosijo za pomoč.

Včeraj, ob 11:30, se je v neposredni bližini zgradbe Trubarjeva  ulica 37 v Laškem zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen otrok – peška  in voznica neznanega manjšega osebnega  avtomobila temnejše barve. Neznana voznica je pri zavijanju v desno z levim stranskim ogledalom oplazila otroka – peško, ki se je lažje telesno poškodovala.  Policisti voznico naprošajo, da se zaradi razjasnitev okoliščin javi na PP Laško ali pa pokliče na 113.  Prav tako pozivajo vse, ki bi karkoli vedeli o navedeni prometni nesreči, da to sporočijo na telefonsko številko policije za nujne klice – 113.

Policisti so včeraj obravnavali 14 kaznivih dejanj, od tega en vlom, sedem tatvin, tri poškodovanja tuje stvari ter ostala kazniva dejanja. Javni red in mir je bil kršen dvakrat, enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju.

V Ločah so neznanci izpred stanovanjske hiše odtujili  motorno kolo Yamaha, črne barve, reg. številk LJ JK-01. Vse, ki bi karkoli vedeli o odtujenem motornem kolesu, policisti naprošajo, da pokličete na telefonsko številko policije za nujne klice – 113.

Na celjskem mestnem pokopališču je bilo vlomljeno v osebni avto, iz katerega je bila odtujena ženska torbica.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,931 seconds.