Policijsko poročilo PU Celje: 19. 3. 2013

19. 03. 2013 10:42

Pregled včerajšnjih dogodkov policisti PU Celje začenjajo s podatki o tatvini moškega gorskega kolesa in izven krmnega motorja. Neznani storilec je oboje ukradel iz ograjenega skladišča na Celjski cesti v Slovenj Gradcu. Lastnik povzročeno škodo ocenjuje na 2.000 €.

V Galiciji so včeraj policisti obravnavali vlom v počitniško hišico. Pogrešajo samohodno kosilnico in kosilnico na nitko ter del kotla za žganjekuho.

Na  bencinskem servisu na Ponikvi pri Šentjurju so včeraj policisti obravnavali tatvino goriva. Neznani voznik osebnega vozila VW Polo ga je za dobrih 60 € natočil v rezervoar in odpeljal, ne da bi plačal.

Včeraj, 18. 3. 2013,  se je nekaj pred drugo uro zjutraj na avtocesti, v predoru Golo Rebro, izven naselja Žiče, zgodila prometna nesreča s pobegom. Do prometne nesreče je prišlo, ker voznik ni vozil po sredini prometnega pasu. Neznani voznik osebnega vozila znamke VW Passat, svetlo sive ali srebrne barve, neznanih registrskih številk mariborskega registrskega območja, je v predoru Golo Rebro zapeljal iz sredine levega prehitevalnega pasu v desno proti sredini vozišča desnega voznega prometnega pasu. To je storil v trenutku, ko je po desnem pasu že vozil voznik tovornega vozila znamke Renault Master Furgon. Voznik neznanega  osebnega vozila je s celotnim desnim bočnim delom trčil v tovorno vozilo in ne da bi ustavil nadaljeval z vožnjo proti izstopni postaji Slovenske Konjice.

Očividce prometne nesreče, oziroma vse, ki o nesreči karkoli veste, policisti prosijo, da podatke sporočite na  telefonsko številko 113 oziroma  na anonimno številko policije 080 12 00.

Občan je na Policijsko postajo Slovenj Gradec prinesel mobilni telefonski aparat znamke Nokia, tip 8MP, model C7. Lastnik ga lahko pride iskat na Policijsko postajo Slovenj Gradec.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,900 seconds.