Policijsko poročilo PU Celje: 19. 8. 2014

19. 08. 2014 09:10

PolicijaPolicisti so včeraj obravnavali 8 prometnih nesreč, dve z lažjimi telesnimi poškodbami in eno s hudimi telesnimi poškodbami. Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila ob 9:15 v Celju, na ulici Frankolovskih žrtev. 39-letni voznik kombiniranega vozila je vozil vzvratno po dovozni cesti k stanovanjskim blokom in spregledal 87-letnega pešca, ki je v tistem trenutku šel peš po dovozni cesti ter z zadnjim delom vozila trčil vanj. Pešec je padel po tleh in se huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnišnico Celje, kjer je ostal na zdravljenju.

Občani so zaradi takšnih in drugačnih kršitev javnega reda in miru 5–krat zahtevali policijsko intervencijo. 4-krat so morali policisti intervenirati na javnem kraju in 1-krat v zasebnem prostoru.

Na področju kriminalitete so policisti v evidenco vpisali 11 novih kaznivih dejanj in sicer 2 vloma, 4 tatvine ter 5 drugih kaznivih dejanj.

V Mozirju so nepridipravi poskušali odtujiti osebni avto Golf, serija 5. Prevrtali so ključavnico na vratih, vendar jim vozilo ni uspelo spraviti v pogon. Vlomljeno je bilo v gostinski lokal v Vuzenici, kjer so neznanci odtujili cigarete. V Celju je bilo vlomljeno v gradbeni zabojnik, iz katerega je bila odtujena akumulatorska svetilka in odtujena nafta iz gradbenega stroja, ki je bil parkiran v neposredni bližini zabojnika.

Policisti policijske postaje Dravograd preiskujejo tatvino dveh reklamnih panojev za jumbo plakate, ki sta bila postavljena na travniku v neposredni bližini zgradbe železniške postaje Otiški Vrh. Reklamna panoja naj bi bila iz kraja odpeljana z neznanim tovornim vozilom v noči iz sobote na nedeljo. Vse, ki bi karkoli vedeli o odtujenih reklamnih panojih, policisti naprošajo, da to sporočite na policijsko postajo Dravograd ali telefonsko številko policije za nujne klice 113.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 1,292 seconds.