Policijsko poročilo PU Celje: 2. 1. 2013

02. 01. 2013 11:05

Na celjskem in koroškem so zadnji dan starega leta zaznamovali vlomi.

Že zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v gostinski lokal na Kardeljevem trgu v Velenju. Storilec je v lokal vlomil skozi okno. Odnesel je menjalni denar, dnevni izkupiček ter nekaj cigaret in žganja.

Vlom v gostinski lokal so isto jutro policisti obravnavali tudi v Šoštanju, kamor je storilec vlomil skozi vhodna vrata. Odnesel je več cigaret.

V Ložnici pri Celju so policisti obravnavali poskus vloma v počitniško hišico. Storilcu v objekt ni uspelo vstopiti, je pa ukradel senzor gibanja in poškodoval vhodna vrata.

V Prevaljah je neznani storilec vlomil v dve stanovanjski hiši. Iz obeh hiš je odnesel prenosna računalnika, zlatnino in denar.

Zadnji dan lanskega leta so bili policisti obveščeni tudi o treh tatvinah bakrenih žlebov. V Celju, na Gregorčičevi ulici, jih je neznanec ukradel s poslovnega objekta, v Velenju pa v obeh primerih iz stanovanjskih  hiš.

Poleg že omenjenega so policisti ob prehodu v novo leto obravnavali tudi več kršitev javnega reda in miru, tako v javnih kot v zasebnih prostorih.

Včeraj je bilo na našem območju razmeroma mirno. V  stanovanjski hiši  v Šoštanju so se zaradi pregretja kamina vnele lesene obloge. V požaru na srečo ni bil nihče poškodovan in tudi večje škode ni povzročil. Požar so policisti včeraj okoli 15. ure obravnavali tudi v  stanovanju večstanovanjske hiše v Obrežju na območju Laškega. S peči na trda goriva je iskra preskočila na bližnjo posteljo, ki se je vnela. Tudi v tem primeru v požaru ni bil nihče poškodovan.

V Nazarjah je neznanec včeraj vlomil v osebno vozilo in odnesle avtoradio in zvočnike.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 1,029 seconds.