Policijsko poročilo PU Celje: 2. 10. 2012


Današnji pregled dogodkov bo povsem v znamenju dogajanja s področja kriminalitete, so sporočajo policisti PU Celje.

Neznani storilec je včeraj iz specialnega vozila – cisterne, parkiranega na dvorišču podjetja v Medlogu, ukradel vse štiri pnevmatike s platišči.

V Zibiki, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, so policisti obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je odnesel registrsko blagajno, glasbeni stolp in večjo količino cigaret.

V Podvinu pri Žalcu so policisti obravnavali tatvino železnih jamskih lokov, ki so bili postavljeni ob cesti, nameravali pa so jih uporabiti za posodobitev cestnih jaškov. Lastnik škodo ocenjuje na okoli 3.000 €.

Na Ponikvi, na območju Policijske postaje Šentjur, so policisti obravnavali tatvino približno 50 tartanskih plošč, vrednih okoli 1.500 €.

V Šentjurju so policisti včeraj obravnavali še vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel kuverto z okoli 800 € gotovine.

V Parižljah je včeraj neznani storilec vlomil v klet stanovanjske hiše in odpeljal dve gorski kolesi, moško in žensko, vredni okoli 1.500 €.

Tatvino nafte so policisti včeraj zopet obravnavali v Zidanem mostu. Okoli 200 l so je neznani storilci ukradli iz delovnega stroja, parkiranega v bližini železniške postaje.