Policijsko poročilo PU Celje: 2. 12. 2014


PolicijaPregled včerajšnjega  dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o tatvini treh motornih žag. Včeraj zjutraj jih je občan obvestil,  da so mu s tovornega vozila, parkiranega na Gmajni v Slovenj Gradcu, ukradli tri motorne žage, vredne okoli 1.700 € .

Včeraj ponoči je neznanec vlomil v prostore Centra starejših občanov v Gornjem Gradu in iz blagajne ukradel večjo vsoto gotovine.

Z gradbišča v Radljah ob Dravi so neznanci ukradli pnevmatsko kladivo in izvajalcem del povzročili nbso online casino reviews za okoli 7.000 € škode.

Včeraj popoldne je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo v Šmartnem ob Paki. Storilec je v hišo vlomil skozi kuhinjsko okno in iz omare za orožje  ukradel šest kosov lovskega orožja. Lastnik škodo ocenjuje na dobrih 5.000 €.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj policisti obravnavali tudi v Zidanem mostu. V tem primeru je storilec vlomil skozi vhodna vrata. Ukradel je prenosni računalnik, mobilni telefon in več kosov zlatega nakita. Škodo ocenjujejo na okoli 2.000 €.

Včeraj  popoldne je bil zaradi tovornega vozila, ki je zagorelo na avtocesti, dlje časa oviran promet na avtocesti  med Slovenskimi  Konjicami in Dramljami. Vozilo, ki je bilo naloženo z aluminijastimi pokrovčki, je najverjetneje zagorelo zaradi napake na motorju. Voznik se je uspel pravočasno rešiti in v požaru ni bil poškodovan. Po prvih ocenah znaša škoda okoli 25.000 €.