Policijsko poročilo PU Celje: 2. 4. 2014

02. 04. 2014 20:22

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o tragičnem dogodku. Včeraj, v jutranjih urah, so bili obveščeni, da so v potoku Meža, v Črni na Koroškem, našli žensko truplo.

Ugotovitve kriminalistov, ki so opravili ogled kraja dejanja, kažejo, da je 80-letni domačinki pri drvarnici ob  potoku spodrsnilo in je padla. Pri padcu je z glavo najverjetneje udarila ob kamen v strugi potoka in umrla.

Zgodaj zjutraj je romunski voznik tovornega vozila obvestil policiste, da so mu ponoči iz rezervoarja tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Tepanje, ukradli dobrih 250 litrov goriva. Tatvino goriva so včeraj policisti obravnavali tudi na avtocestnem počivališču Lopata, kjer so ga najmanj 370 litrov ukradli iz rezervoarja madžarskega tovornega vozila.

Z delovišča pri pokopališču v Laškem je včeraj ponoči neznani storilec ukradel vibrirno ploščo znamke Vaker, vredno okoli 1.000 €.

V Gornjem Gradu so policisti obravnavali vlom v skladišče plinskih jeklenk ob bencinskem servisu. Pogrešajo 19 polnih in 14 praznih jeklenk.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,353 seconds.