Policijsko poročilo PU Celje: 2. 7. 2014

02. 07. 2014 10:20

PolicijaVčeraj so policisti na Celjskem in Koroškem zabeležili 15 prometnih nesreč, 9 kaznivih dejanj in prav toliko kršitev javnega reda in miru.

V eni od včerajšnjih prometnih nesreč se je ena oseba lažje poškodovala, ostale so se končale z gmotno škodo. Med kaznivimi dejanji je bilo največ vlomov in tatvin. Pet od devetih kršitev javnega reda in miru so policisti obravnavali v javnih prostorih. Enega kršitelja so pridržali do streznitve.

V Trnovljah pri Celju so policisti obravnavali vlom v ograjeno zunanje skladišče podjetja. Storilec je odnesel več kosov nerjaveče pločevine, vredne dobrih 500 €.

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je v obdobju zadnjih mesecev v  Rogaški Slatini neznani storilec vlomil v prostore podjetja, ki že nekaj časa ne obratuje in je iz delovnih strojev ukradel večjo količino bakrenih kablov. Lastnik škodo ocenjuje na približno 3.000 €.

V Vuhredu so policisti obravnavali požar na stanovanjski hiši. Zagorelo je pri toplotni črpalki. Povzročena škoda znaša najmanj 10.000 €.

Včeraj, nekaj pred 17. uro, so bili policisti obveščeni da je 7-letna deklica padla v slabo zavarovan jašek fekalne jame v Verpetah, ker so popustili nosilci pokrova jaška. Na srečo so deklico takoj rešili iz jaška in je le lažje poškodovana. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja –  Povzročitev splošne nevarnosti – bodo policisti kazensko ovadili odgovorne za vzdrževanje.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 2,350 seconds.