Policijsko poročilo PU Celje: 20. 11. 2013

20. 11. 2013 10:49

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo v Celju in sicer s podatki o vlomih v dve stanovanjski hiši.

Na Japljevi ulici je storilec v hišo vlomil skozi vrata terase. Odnesel je nekaj kosov zlatnine.

Na Cesti v Laško je neznani storilec v hišo vlomil skozi okno. Tudi v tem primeru je odnesel nekaj zlatnine.

Na Milčinskega ulici je neznani storilec včeraj ponoči poskušal ukrasti osebno vozilo VW Golf serije 6. Na srečo mu avtomobila ni uspelo spraviti v pogon.

Na Opekarniški cesti so policisti obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka. Neznani storilec je odpeljal ženski električni skuter in žensko kolo.

V Celju, na Bevkovi ulici, so včeraj policisti obravnavali tatvino drv. Neznanec je občanu ponoči odpeljal dve paleti drv, ki so bile zložene za stanovanjsko hišo.

Včeraj so bili policisti obveščeni tudi o vlomu v stanovanjsko hišo v Škalcah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Storilec je v hišo vlomil  že pred dnevi. Odnesel je bančno kartico, s katere je uspel do včeraj dvigniti večjo vsoto denarja.

Vlom  v stanovanjsko hišo so včeraj policisti obravnavali tudi na Grobelnem. Lastnik hiše je trenutno v tujini, zato policisti še nimajo podatka, če je uspel storilec iz hiše kaj odnesti.

Policisti današnje poročilo zaključujejo s podatki o prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj, nekaj po 17. uri, v Velenju. V prometni nesreči se je huje poškodovala peška. Voznik kombiniranega vozila je vozil iz smeri Velenje proti Celju in spregledal peško, ki je na prehodu za pešce pravilno prečkala vozišče. 54-letna peška se je v prometni nesreči huje poškodovala.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 5,384 seconds.