Policijsko poročilo PU Celje: 20. 12. 2013

20. 12. 2013 12:43

PolicijaV zadnjih štiriindvajsetih urah so policisti na območju celjske policijske uprave obravnavali dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci huje poškodovali, pet prometnih nesreč z lažjimi poškodbami udeležencev in dvanajst prometnih nesreč z materialno škodo,

Prvo hudo prometno nesrečo so policisti obravnavali v Celju, na Trubarjevi ulici, ko je 30-letni voznik tovornega vozila  pri vzvratni vožnji spregledal peško in trčil vanjo. Voznik je 68-letno peško takoj odpeljal v celjsko bolnišnico, kjer so ugotovili, da se je peška v prometni nesreči huje poškodovala.

Drugo hudo prometno nesrečo so policisti danes, okoli treh zjutraj, obravnavali v Kapli, na območju Policijske postaje Žalec. Udeleženi sta bili dve osebni vozili. Prometno nesrečo je povzročil 22-letni voznik osebnega vozila, ki  je pripeljal iz smeri Vranskega in je trčil v osebno vozilo, ki mu je pripeljalo nasproti. Povzročitelj se je v prometni nesreči hudo poškodoval.

Včeraj okoli 12:30 so bili policisti obveščeni, da je zagorela stanovanjska hiša v Galiciji. Do požara je  prišlo zaradi vžiga saj v kovinskem dimniku centralne peči na trda goriva. Goreče saje so padle strešno kritino, ki se je vžgala, ogenj pa se je preko strešne kritine  razširil na leseni del ostrešja in uničil celotno mansardno stanovanje. Požar, v katerem je po prvih ocenah nastalo za približno 60.000 € škode,  je gasilo  45 gasilcev prostovoljnih  gasilskih društev Levec, Gotovlje, Petrovče, Ponikva pri Žalcu, Žalec, Zavrh nad Galicijo in Velika Pirešica.

Od preostalega dogajanja policisti izpostavljajo še tatvino okrasnih pokrovov in tatvino goriva.

V Slovenj Gradcu je neznanec iz Golfa ukradel vse štiri okrasne pokrove.

Na bencinskem servisu v Celju pa so policisti obravnavali tatvino goriva. Neznani voznik modrega Audija je v rezervoar vozila natočil dobrih 50 litrov goriva in odpeljal, ne da bi plačal.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
144 queries in 1,028 seconds.