Policijsko poročilo PU Celje: 20. 2. 2012

20. 02. 2012 09:12

Pregled dogodkov minulega vikenda policisti PU Celje začenjajo s podatki o tragični nesreči v gorah.

Zgodila se je v soboto, v dopoldanskih urah, v Kamniško Savinjskih alpah. 46-letnemu planincu je pri sestopu na območju med Brano in Kamniškim sedlom zdrsnilo in je zdrsel v prepad ter se tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Policisti nadaljujejo s podatki o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila v petek okoli poldneva na lokalni cesti Podgora–Čečovje v občini Ravne na Koroškem. 55-letna voznica je vozila iz smeri Podgore proti Čečovju po zasneženem, vendar spluženem vozišču. Ko je pripeljala v desni oster ovinek je izgubila oblast nad vozilom, ki ga je na vozišču obrnilo, nato pa zaneslo izven vozišča, kjer je trčilo v drevo. V nesreči se je voznica huje telesno poškodovala.

V petek  ponoči je bilo vlomljeno v prostore podjetja v Žalcu. Pogrešajo prenosni računalnik in dva akumulatorska vijačnika. Materialna škoda znaša okoli 1.500 €.

V isti noči je bilo na Stanetovi ulici v Celju vlomljeno v kletne prostore, pogrešajo kolo in štiri letne pnevmatike, škodo ocenjujejo na 300 €.

V petek so bili policisti obveščeni o tatvini. Neznanec je  iz odprtega zabojnika v Preserju ukradel aluminijasto lestev, štiri kolute električnih vodnikov in kovinski kovček z različnim orodjem, vse skupaj vredno okoli 1.000  €.

Od petkovega dogajanja policisti izpostavljajo še vlom. Med obhodom po žalskih ulicah so policisti v petek ugotovili, da je bilo vlomljeno v gostinski lokal na Šlandrovem trgu. Neznanec je ukradel več alkoholnih pijač  in cigaret, odprl in izpraznil pa je tudi registrsko blagajno ter s tem lastniku povzročil za okoli  500 € materialne škode.

Za konec še o enem vlomu. Zgodil se je v noči na soboto. Vlomljeno je bilo v garažo na Polzeli. Neznanec je iz garaže odnesel motor delovnega stroja, kotni brusilk in vrtalni stroj.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 4,686 seconds.