Policijsko poročilo PU Celje: 20. 2. 2014


PolicijaPregled dogodkov policisti PU Celje začenjajo s podatki o delovni nesreči, ki so jo včeraj obravnavali v enem od podjetij v Mežici, ko je voznik viličarja, ki je imel na paleti naložena dva večja zabojnika, 49-letnemu delavcu, ki je stal ob ročnem viličarju, zlomil golen. 22-letnega voznika viličarja bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja Povzročitev splošne nevarnosti.
V Mozirju so včeraj policisti obravnavali vlom v garažo, iz katere je neznani storilec ukradel več različnega električnega orodja, dve motorni žagi, kotel za žganjekuho in avtomobilsko prikolico.
Na Nušičevi ulici v Celju so policisti obravnavali vlom v klet stanovanjske hiše. Storilec je ukradel  več električnega orodja in šest ribiških palic.
Tudi tatvino nafte so včeraj obravnavali policisti. Neznani storilec je je okoli 300 litrov ukradel iz dveh delovnih strojev v kamnolomu v Negonju.
Za konec poziv očividcem dveh včerajšnjih prometnih nesreč s pobegi.
V  križišču Tomšičeve in Koroške ceste v Velenju je  včeraj neznani voznik osebnega vozila znamke Fiat Punto,  modre barve, trčil v pešca ter s kraja odpeljal v smeri Ceste Talcev. Vozilo po vsej verjetnosti ni poškodovano, če pa je, je po prednji desni strani. Vse, ki ste trčenje videli, policisti prosijo da podatke o pobeglem vozniku in vozilu sporočite na telefonsko številko 113 oziroma pokličete na Policijsko postajo Velenje.
Policisti Postaje prometne policije Celje so včeraj okoli 16. ure na Teharski cesti v Celju obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki jo je povzročil neznani voznik osebnega avtomobila znamke VW Golf sive barve, neznanih registrskih številk, ki je po trčenju odpeljal s kraja prometne nesreče v smeri proti Teharju. Vozilo je poškodovano po sprednjem desnem delu. Tudi v tem primeru prosimo morebitne očividce za posredovanje podatkov. Sporočijo naj jih na telefonsko številko 113.