Policijsko poročilo PU Celje: 20. 3. 2012

20. 03. 2012 11:57

Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o tragični nesreči, v kateri je včeraj okoli pol enajstih dopoldne na železniških tirih v Sodni vasi umrl 84-letni moški doma iz območja Upravne enote Šmarje pri Jelšah. 84-letnik je progo prečkal na mestu, kjer ni označenega prehoda čez progo. Strojevodja potniškega vlaka, ki je vozil na relaciji Imeno – Celje, kljub zaviranju in opozarjanju z zvočnimi znaki ni mogel preprečiti trčenja v 84-letnega moškega, ki je na kraju nesreče umrl.

V Rogaški Slatini so policisti včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 19-letni delavec, doma iz območja Rogaške Slatine, je med opravljanjem del na strehi padel iz višine okoli devetih metrov. Pri padcu se je hudo poškodoval. Zaradi poškodb je ostal na zdravljenju v Celjski bolnišnici. Policisti bodo delodajalca kazensko ovadili zaradi opustitve dolžne skrbi.

Včeraj so bili policisti obveščeni o tatvini osebnega vozila Mitsubushi Pajero Pinin, 1,8, letnik 2000. Vozilo je sivo zelene barve, ukradeno pa je bilo v Škofji vasi pri Celju. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino oškodovan za dobrih 3.500 €.

Včeraj so policisti obravnavali tudi tatvino štirih kolutov kabla, vrednega okoli 2.700 €. Storilec ga je ukradel iz skladiščnih prostorov na Lavi v Celju.

V Mislinji so policisti včeraj obravnavali vlom v gostinski lokal. Lastnica pogreša menjalni denar ter nekaj alkoholnih pijač in cigaret.

Poleg že omenjenega so policisti včeraj obravnavali še tatvino bakrenih žlebov. Storilci so jih ukradli iz mrliške vežice v Podčetrtku. Iz osebnega vozila VW Passat, parkiranega v Vojniku,  so neznanci odnesli vsa štiri kolesa, iz delovnega stroja na Bregu, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, pa okoli 100 litrov nafte.

Za konec še o preiskanih vlomih v gostinske lokale na območju Policijske postaje Slovenske Konjice.

V začetku leta so policisti v policijskih poročilih večkrat poročali o vlomih v gostinske lokale na območju Slovenskih Konjic in Vitanja. Tokrat poročajo, da so konjiški policisti omenjene vlome, ki so se dogajali predvsem  v mesecu januarju, preiskali. V preteklih dneh so prijeli dva moška, osumljena storitve omenjenih vlomov. Stara sta 23 in 25 let, oba sta doma iz območja Velenja. Konjiški policisti so omenjeno  dvojico kazensko ovadili.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 0,606 seconds.