Policijsko poročilo PU Celje: 20. 3. 2014

20. 03. 2014 09:01

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o vlomih v štiri kleti stanovanjskega bloka na Pohorski ulici v Celju. Lastniki treh ne pogrešajo ničesar, iz ene pa je storilec odnesel okoli 30 kozarcev ozimnice.

Ozimnico  pogrešajo tudi lastniki kleti v Čečovju, na območju Raven na Koroškem.

Vlom v klet so včeraj policisti obravnavali tudi na Podjavorškovi ulici v Celju. V tem primeru je storilec odnesel več različnega električnega orodja.

V Legnu pri Slovenj Gradcu so policisti obravnavali tatvino dveh neregistriranih motornih koles, namenjenih vožnji po zahtevnih terenih, znamke Scorpa in Beta. Prvo je modre barve z belimi in črnimi črtami, drugo pa rdeče barve s črno belimi črtami.  Motorni kolesi sta bili parkirani pred stanovanjsko hišo. Lastnik ocenjuje, da je s tatvino oškodovan za okoli 3.600 € .

V kamnolomu Hrastje, na območju Policijske postaje Šentjur, so policisti obravnavali tatvino 240 litrov goriva iz dveh delovnih strojev.

Pregled dogodkov policisti zaključujejo s podatki o vlomu v dve stanovanjski hiši v Zabukovici, na območju Policijske postaje Žalec in v Dobravi, na območju Policijske postaje  Slovenske Konjice.

V Zabukovici je storilec v hišo vlomil skozi okno. Odnesel je več zlatnine in nekaj ročnih ur. Lastnikom je povzročil za okoli 2.500 € škode.

V Dobravi je neznanec v hišo prav tako vlomil skozi okno. Odnesel je žensko zlato ogrlico.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 1,276 seconds.