Policijsko poročilo PU Celje: 20. 6. 2014

20. 06. 2014 10:24

PolicijaPregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo s podatki o vlomu v gostinski lokal na Trubarjevi ulici v Celju. Storilec je odnesel dnevni izkupiček ter več kave in cigaret. Lastnica povzročeno škodo ocenjuje na dobrih 1.500 €.

Vlom v gostinski lokal so včeraj policisti obravnavali tudi v Gaberkah. V tem primeru je storilec odnesel nekaj steklenic žganih pijač in več cigaret.

V Leskovcu, na območju Policijske postaje Celje,  je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi terasna vrata. Odnesel je prenosni računalnik, gotovino in zlatnino.

V Celju, na parkirišču pri pokopališču, je neznanec včeraj vlomil v osebno vozilo in ukradel žensko torbico s plačilno kartico in dokumenti.

Zaradi kolesarske dirke Po Sloveniji bo jutri, 21. junija 2014, promet oviran tudi  ponekod na našem območju.

Start 3. etape bo v  Rogaški Slatini  jutri ob 11.30 uri. Promet bo od 11.30 oviran na relaciji Rogaška Slatina – Šentjur – Kozje – Golobinjek – Podčetrtek – Pristava – Rogaška Slatina – Pečica – Slovenska Bistrica – Oplotnica – Slovenske Konjice – Zreče – Padeški vrh – Zreče – Oplotnica – Slovenska Bistrica – Veliko Tinje – Trije Kralji. Cilj 3. etape bo predvidoma ob 16.30 uri  na Treh Kraljih.

Na omenjenih relacijah bo prihajalo do kratkih popolnih zapor odsekov cest. Vse udeležence v cestnem prometu pozivamo, da zaradi varnosti udeležencev prireditve in lastne varnosti dosledno upoštevajo odredbe policistov in navodila rediteljev.

Udeležence cestnega prometa policisti še posebej opozarjajo na prometna pravila v primeru, ko opazijo policijsko vozilo, ki uporablja rdeče-modro svetilko ter zvočne znake. Takrat morajo ustaviti svoje vozilo in se umakniti z vozišča, razen, če jim policist ne odredi drugače. Vozniki smejo z vožnjo nadaljevati šele, ko odpeljejo mimo vsa vozila v koloni, vključno z vozilom, ki uporablja rdeče-modro svetilko, in vozilom organizatorja z napisom Konec kolesarske dirke. Šele takrat lahko vozniki nadaljujejo z vožnjo. Določba velja tudi za pešce, ki se morajo umakniti z vozišča.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 0,689 seconds.