Policijsko poročilo PU Celje: 21. 3. 2013

21. 03. 2013 08:24

Današnje policijsko poročilo policisti PU Celje začenjajo s podatki o dveh včerajšnjih hudih prometnih nesrečah.

Prva se je zgodila  ob 6. uri zjutraj v Velenju, na Kidričevi cesti. V prometni nesreči se je huje poškodovala 64-letna peška.

35-letna voznica osebnega vozila je vozila iz Aškerčeve, v smeri Kidričeve ceste. Ko je iz krožnega križišča zavijala desno na Kidričevo  cesto, je iz njene leve strani prehod za pešce pravilno prečkala 64-letna peška. Ko je bila peška že čez polovico prehoda za pešce, jo je voznica z desnim vzvratnim ogledalom oplazila. Peška je padla in se huje poškodovala.

O drugi prometni nesreči so bili policisti obveščeni včeraj nekaj pred 13. uro, zgodila pa se je na regionalni cesti izven naselja Ljubno.

22-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Luč proti Radmirju, je izven naselja Ljubno prehiteval tovorno vozilo. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno, po svojem voznem pasu, pripeljal 69-letni voznik osebnega vozila. Vozili sta čelno trčili, pri čemer sta se hudo poškodovala 69-letni voznik in njegova 68-letna sopotnica.

V Muti, na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi, so policisti včeraj obravnavali tatvino. Neznani storilec je iz odklenjenega vozila, parkiranega pred trgovino, ukradel denarnico z gotovino, bančnimi karticami in  dokumenti.

Danes, nekaj pred pol peto uro zjutraj, so bili policisti obveščeni še o vlomu v delavnico podjetja v Straži pri Mislinji. Po prvih podatkih pogrešajo večjo količino inox izdelkov.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 1,409 seconds.