Policijsko poročilo PU Celje: 21. 3. 2014

21. 03. 2014 14:51

PolicijaPolicisti so na območju policijske uprave Celje v zadnjih 24. urah obravnavali petnajst  prometnih nesreč. V treh nesrečah sta dve osebi utrpeli lažje telesne poškodbe, en udeleženec pa se je huje telesno poškodoval. V preostalih dvanajstih nesrečah  je šlo smo za zvito pločevino in bodo morali udeleženci obiskati avtomehanične in avto kleparske delavnice.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v  Braslovčah, kjer je 19-letni voznik motornega kolesa zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal iz vozišča, padel in se huje telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so policisti in kriminalisti obravnavali šestnajst novih kaznivih dejanj in sicer tri vlome, sedem tatvin, dve poškodovanji tuje stvari in štiri druga kazniva dejanja. Javni red in mir je bil v minulih 24. urah kršen šestkrat, od tega štirikrat  na javnem kraju, dvakrat pa v zasebnih prostorih. Do streznitve so policisti pridržali enega kršitelja, ki se kljub intervenciji policistov ni hotel umiriti in je z kršitvijo javnega reda in miru nadaljeval.

V Celju je bil odtujen osebni avto Dacia, tip Logan, bele barve, registrskih številk CE HS-857.

Vlomljeno je bilo v hišo v Rogaški Slatini, lastniki pogrešajo za okoli 800 EUR zlatnine.

Celjski policisti so obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka, iz kleti pa je bilo odtujeno kolo znamke Merida, vredno okoli 300 EUR.

V Celju je bilo vlomljeno tudi v osebni avto, iz katerega so bili odtujeni ključi in očala.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,525 seconds.