Policijsko poročilo PU Celje: 21. 6. 2013

21. 06. 2013 08:32

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je bilo v zadnjih dneh v Gračnici, na območju PP Laško, vlomljeno v stanovanjsko hišo. Storilec je odnesel nekaj zlatnine in kosilnico.

Na Koroški cesti v Velenju so včeraj policisti obravnavali tatvino goriva iz delovnega stroja. Storilec je poškodoval rezervoar in ukradel okoli 230 litrov goriva.

V Dramljah je včeraj ponoči neznani storilec vlomil v gradbeni zabojnik in odnesel 50 metrov cevi za vodo.

V Parižljah je včeraj ponoči neznanec iz objekta ukradel dobrih 15 metrov bakrenih žlebov.

Na Škapinovi ulici v Celju je neznanec iz kleti stanovanjskega bloka ukradel kolo.

Na Policijski upravi Celje ugotavljajo, da udeleženci cestnega prometa zelo slabo poznajo znake policistov, ki jih le-ti uporabljajo pri fizičnem urejanju prometa. Zato so se odločili, da bodo do konca tega meseca fizično urejali promet v posameznih križiščih v Celju. S tem želijo ozavestiti občane o pravilnem ravnanju v teh primerih.

Omenjene aktivnosti so hkrati priprava na fizično urejanje prometa v križiščih, ki ga bodo policisti  izvajali v času evropskega prvenstva v košarki, ki bo v Celju potekalo od 4. do 9. septembra. Takrat bodo policisti predvsem na križiščih, ki se križajo z Mariborsko cesto v popoldanskem času pogosto fizično urejali promet. Udeležence cestnega prometa še posebej opozarjajo,  da v času, ko policist fizično ureja promet v križišču, ne veljajo nobeni drugi prometni znaki, temveč je policist tisti, ki ga morajo upoštevati.

Danes do 9. ure  bodo policisti promet fizično usmerjali v križišču Čopove in Dečkove ceste v Celju. Prihodnji teden, v sredo in četrtek, pa od 13. do 17.30 ure v  križišču pri vojašnici v Celju.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 1,209 seconds.