Policijsko poročilo PU Celje: 21. 8. 2014

21. 08. 2014 09:00

PolicijaPolicisti PU Celje so včeraj obravnavali 5 prometnih nesreč, ki so se vse končale z materialno škodo na udeleženih vozilih in objektih.

Okoli 13.40 ure se je v križišču Mariborske ceste in ceste v Trnovlje, v naselju Celje, zgodila prometna nesreča med voznikom osebnega avtomobila in neznano voznico kolesa. Do prometne nesreče je prišlo, ko je voznik osebnega avtomobila zavijal desno na cesto v Trnovlje in trčil v kolesarko, ki je v tistem trenutku pripeljala v isti smeri po kolesarski stezi. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti naprošajo kolesarko in ostale očividce prometne nesreče, da pokličejo na tel. št.113 ali na najbližjo policijsko postajo.

Občani so zaradi takšnih in drugačnih kršitev javnega reda in miru 7-krat zahtevali policijsko intervencijo. 2-krat so morali policisti intervenirati na javnem kraju in 5 krat v zasebnih prostorih.

Tisti del policijske statistike, v katerega se evidentirajo kazniva dejanja, se je povečal za 9 kaznivih dejanj in sicer 3 vlome, 3 tatvine, poškodovanje tuje stvari ter ostala kazniva dejanja.

Vlomljeno je bilo v klet v Ravnah na Koroškem, kjer so nepridipravi odtujili kolo. Celjski policisti so opravili ogled vloma v poslovni prostor, od koder so neznanci odtujili več elektronskih komponent tiskarskih strojev in različne elektronske in električne kable. Materialna škoda znaša okoli 4.000 EUR. V Celju je bilo vlomljeno tudi v osebni avto, iz katerega je bila odtujena torbica z denarnico in dokumenti.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
171 queries in 1,142 seconds.