Policijsko poročilo PU Celje: 22. 1. 2014

22. 01. 2014 10:21

PolicijaPregled dogajanja policisti PU Celje začenjajo s preklicem včerajšnjega poziva očividcem prometne nesreče s pobegom, ki so jo obravnavali na območju Gornjega Gradu. Policisti so včeraj v  popoldanskih urah izsledili povzročitelja.

V Lokah pri Mozirju so policisti obravnavali dva vloma  v stanovanjski hiši. V obeh primerih je storilec prostore preiskal in premetal. Po prvih podatkih ni v nobenem primeru ničesar odnesel.

V Malih Brezah, na območju Laškega, je neznanec iz nakladalke za seno, parkirane ob gospodarskem poslopju, ukradel gred.

Danes, okoli treh zjutraj, so bili policisti obveščeni še o požaru zapuščenega  gospodarsko-stanovanjskega objekta v Skornem. Po prvih podatkih je zagorelo v notranjosti stanovanjskega dela, od koder  se je ogenj razširil še na gospodarski del poslopja. Najverjetneje je požar povzročila električna napeljava. Z ogledom kraja požara, v katerem je nastalo za dobrih 10.000 € škode, bodo policisti in kriminalisti nadaljevali danes.

Za konec še o dveh najdenih stvareh, ki ju hranijo na Policijski  postaji Slovenj Gradec. Gre za mobilni telefonski aparat znamke Samsung in rdeče žensko kolo.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,047 seconds.