Policijsko poročilo PU Celje: 22. 11. 2012

22. 11. 2012 09:50

S področja cestnega prometa policisti PU Celje danes poročajo o osmih prometnih nesrečah, ki so se k sreči končale brez  hujših poškodb udeleženih.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so morali policisti posredovati dvakrat. Kaznivih dejanj so včeraj našteli dvajset.

Med njimi policisti najprej izpostavljajo poškodovanje dveh prenosnih semaforjev.

V Andražu nad Polzelo je neznani objestnež včeraj ponoči razbil stekla na dveh prenosnih semaforjih in lastniku povzročil za najmanj 3.000 € škode.

Na Zelenici v Celju so policisti obravnavali tatvino pnevmatik. Neznani storilec je iz vozila Škoda Fabia ukradel vse štiri nove pnevmatike s platišči.

Na Šaleški cesti v Velenju so včeraj policisti obravnavali vlom v gostinski lokal. Pogrešajo izkupiček preteklega dne.

Včeraj, nekaj pred enajsto uro, so bili policisti obveščeni, da na Okrešlju gori koča Gorske reševalne službe. Koča, ki je bila v celoti narejena iz lesa, je popolnoma zgorela. V požaru ni bil nihče poškodovan,  kriminalisti pa bodo danes nadaljevali z ogledom kraja požara in  ugotavljanjem vzroka zanj.

V trgovini na Ulici mesta Grevenbroich v Celju so včeraj policisti obravnavali tatvino britvic, vrednih okoli 1.200 €.

Včeraj so policisti obravnavali tudi tri vlome v stanovanjske hiše.

V Parižljah je neznanec včeraj okoli 18. ure vlomil v stanovanjsko hišo. V hišo je vstopil skozi pritlično kuhinjsko okno. Odnesel je zlato verižico. Vloma v stanovanjski hišo so policisti včeraj obravnavali tudi v Košnici pri Celju in Trnovljah. V obeh  primerih je bil storilec očitno pregnan in ni uspel ničesar odnesti.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 1,866 seconds.