Policijsko poročilo PU Celje: 22. 11. 2013

22. 11. 2013 12:59

Sinoči, nekaj pred 23. uro, so bili policisti obveščeni, da naj bi v stanovanju stanovanjskega bloka v Celju moški zabodel žensko. Po prvih ugotovitvah kriminalistov je  51-letni moški zabodel  52-letno žensko, ki je na kraju podlegla poškodbam. Policisti so osumljenemu včeraj odvzeli prostost. Danes bodo nadaljevali z ogledom kraja dejanja in zbiranjem obvestil. Več podatkov bodo posredovali po končanih prvih preiskovalnih dejanjih, predvidoma že danes.

Včeraj, okoli 21. ure, so bili policisti obveščeni, da je na Kocenovi ulici v Celju mlajši moški napadel občanko, jo poškodoval in ji iz rok iztrgal torbico ter pobegnil. Občani so storilca prepoznali, eden od njih ga je kasneje opazil in zadržal do prihoda policistov. Osumljeni 19-letni Celjan je 55-letno Celjanko napadel v bližini njenega vozila, jo poškodoval in ji ukradel torbico. 19-letnega Celjana so policisti pridržali, občanka pa je  zaradi poškodb ostala v celjski bolnišnici.

Sinoči, nekaj čez 23. uro, so bili policisti obveščeni, da je občan v Celju, na hodniku stanovanjske hiše, našel poškodovano starejšo žensko. Z zbiranjem obvestil so policisti v nadaljevanju ugotovili, da gre za 58-letno Celjanko, ki jo je poškodoval neznani storilec. Občanka se zaradi poškodb zdravi v celjski bolnišnici.

V Gotovljah, na območju Policijske postaje Žalec, so včeraj policisti obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Odnesel je več kosov zlatnine.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj policisti obravnavali tudi na območju Mislinje, kjer je storilec v hišo vlomil skozi vrata na zadnji strani. Tudi v tem primeru je odnesel več kosov zlatnine in nekaj gotovine.

V enem od termalnih zdravilišč na celjskem so včeraj policisti obravnavali tatvino vrednejše ženske verižice. Neznani storilec je za zdaj še na neznan način vstopil v hotelsko sobo in odnesel verižico, ki je po lastničini oceni vredna okoli 2.000 €.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 2,745 seconds.