Policijsko poročilo PU Celje: 22. 2. 2012

22. 02. 2012 08:41

Za policisti PU Celje je dokaj miren dan, posebej na področju cestnega prometa. Včeraj so obravnavali pet prometnih nesreč, tri voznike so zaradi vožnje pod vplivom alkohola pridržali, dvema so zasegli vozili.

Med kaznivimi dejanji policisti izpostavljajo tatvino nafte. Neznanec je je okoli 100 litrov iztočil iz rezervoarja  madžarskega tovornega avtomobila, parkiranega na počivališču Zima.

V Brezovi so policisti obravnavali vlom v Ribiški dom. Pogrešajo kosilnico, plinsko jeklenko in tri tehtnice.

V Celju, na ulici Alme Karlinove, je bilo včeraj vlomljeno v stanovanjsko hišo. Storilec je odnesel prenosni računalnik.

Iz Varne hiše Celje so policiste obvestili, da v zadnjem času po Celju in okolici, od hiše do hiše, pa tudi po stanovanjih v blokih, hodijo ljudje, ki se predstavljajo, da so iz Varne hiše Celje in pobirajo prispevke.

Vse občane zato obveščajo, da Varna hiša Celje nikoli ne pridobiva denarja na takšen način. Prav tako tudi  ne varni hiši v Slovenj Gradcu in Velenju, ki sta njihovi  enoti. Varna hiša Celje zbira denar samo preko nakazil na njihov transakcijski račun, ki je objavljen na njihovi spletni strani.

Občanom svetujejo, naj bodo pozorni in naj natančno preverijo za koga se zbira denar.

Oznake: , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,705 seconds.