Policijsko poročilo PU Celje: 22. 4. 2015

22. 04. 2015 09:56

PolicijaVčerajšnje dogajanje so v veliki meri zaznamovali vlomi v stanovanja v Celju, kjer so policisti PU Celje obravnavali štiri vlome v stanovanja in en poskus vloma. V vseh primerih je neznani storilec zlomil ključavnice.

Na Malgajevi ulici v Celju je neznani storilec včeraj dopoldne vlomil v tri stanovanja. Iz enega je odnesel računalnik in gotovino, iz drugega računalnik in avtomobilske ključe, iz tretjega pa ničesar.

Vlom v stanovanje so včeraj policisti obravnavali tudi na Škapinovi ulici v Celju. V tem primeru ni storilec ničesar odnesel.

Na Pohorski ulici v Celju pa je neznanec poskušal vlomiti v stanovanje, vendar mu v stanovanje ni uspelo vstopiti.

Pregled dogajanja policisti zaključujejo s pozivom očividcem prometne nesreče, ki se je zgodila včeraj ob 14.20 uri, na prehodu za pešce v bližini gimnazije na Ravnah na Koroškem. Neznani voznik osebnega avtomobila znamke Suzuki, bele barve, neznanih registrskih številk, z rezervnim kolesom na zadnji strani, je vozil iz smeri Prevalj proti Ravnam na Koroškem. Voznik je ustavil pred prehodom za pešce, po katerem je vozišče prečkal pešec, nato pa je speljal in spregledal druga dva pešca, ki sta stopila na vozišče ter trčil vanju.

Oba pešca sta se v prometni nesreči lažje poškodovala. Voznik, je takoj po nesreči sicer ustavil nato pa odpeljal naprej. Omenjenega voznika policisti pozivajo, da pokliče na telefonsko številko 113. Za informacije prosijo tudi morebitne očividce.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,853 seconds.