Policijsko poročilo PU Celje: 22. 5. 2013

22. 05. 2013 10:25

Pregled včerajšnjega dogajanja policisti PU Celje začenjajo v Podsredi, kjer je neznani storilec najverjetneje v dopoldanskih urah vlomil v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno kurilnice. Prostore je preiskal, odnesel je prstan in zapestnico.

V Zgornjih Gorčah, na območju Policijske postaje Žalec, so policisti obravnavali tatvino okoli 200 kg ostružkov iz medenine. Neznani storilec  jih je ukradel iz sodov, postavljenih pred delavnico.

V Loki pri Žusmu so včeraj policisti obravnavali tatvino nafte iz delovnega stroja. Storilec jo je ukradel dobrih 200 litrov, za nameček je iz delovnega stroja ukradel še avtoradio.

V Slovenj Gradcu, ob pokopališču, je neznani storilec včeraj vlomil v zabojnik in ukradel motorno žago, agregat in več drugega orodja. Povzročeno škodo ocenjujejo na najmanj 1.500 €.

Danes zjutraj so bili policisti obveščeni še o treh vlomih oziroma poskusih vlomov in sicer v Nazarjah, Solčavi in Petrovčah. V Nazarjah storilcu ni uspelo vstopiti v notranjost lokala. V Solčavi je neznani storilec v lokal vlomil skozi vhodna vrata. Podatkov o tem, kaj je odnesel, policisti še nimajo. V  Petrovčah  pa je storilec v gostinski lokal vlomil skozi stranska kovinska vrata. Po prvih podatkih je odnesel več cigaret.

Za konec poziv voznici, ki je bila včeraj popoldne v Dovžah udeležena v prometni nesreči.

Včeraj, okoli 15. ure, so bili policisti Policijske postaje Slovenj Gradec obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na lokalni cesti v Dovžah. 17-letna kolesarka je zaradi visoke trave ob cesti spregledala osebni avtomobil, ki je stal na stranski cesti, voznica le tega pa je nameravala iz stranske zapeljati na lokalno cesto. Kolesarka je trčila v osebno vozilo in padla čez pokrov motorja. Po nesreči sta se kolesarka in voznica pogovorili, voznica je potem, ko je videla, da na vozilu ni škode in da kolesarka ni poškodovana, odpeljala. Kolesarka je kasneje zaradi lažjih poškodb poiskala pomoč v Splošni bolnišnici v Slovenj Gradcu. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo udeleženo voznico osebnega vozila, da pokliče na Policijsko postajo Slovenj Gradec 02 872 54 00 ali pa na telefonsko številko 113.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 0,635 seconds.