Policijsko poročilo PU Celje: 22. 7. 2014

22. 07. 2014 08:50

PolicijaV zadnjih 24. urah so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali šestnajst prometnih nesreč, enajst kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda in miru.

V treh prometnih nesrečah so se tri osebe lažje poškodovale, ostale prometne nesreče so se končale  z gmotno škodo na vozilih in objektih. Sinoči so v Štorah policisti zasegli vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in za nameček še pod vplivom alkohola.

Med kaznivimi dejanji je bilo včeraj  največ vlomov in tatvin, policisti so obravnavali še primer  poskusa unovčitve ponarejenega bankovca ter  primer poškodovanja tuje stvari.

Štiri od petih kršitev javnega reda in miru so policisti včeraj obravnavali v zasebnih prostorih.

Velenjski policisti so včeraj, okoli pol desetih dopoldan, obravnavali vlom v vozilo, parkirano na parkirišču pri domu upokojencev v Velenju. Storilec je razbil steklo na vratih ter iz vozila ukradel torbico. Na podlagi dobrega opisa storilca in podatkov o smeri bega, so policisti kmalu po dogodku prijeli 34-letnega domačina in mu odvzeli prostost. Za storjeno kaznivo dejanje ga bodo kazensko ovadili.

Včeraj ponoči je neznani storilec v Mozirju vlomil v gostinski lokal in ukradel menjalni denar ter steklenico žganja.

V Dobji vasi, na območju Raven na Koroškem, so policisti včeraj obravnavali tatvino nafte. Storilec je je dobrih 150 litrov ukradel iz delovnega stroja.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 1,664 seconds.