Policijsko poročilo PU Celje: 22. 8. 2014

22. 08. 2014 09:01

PolicijaPolicisti PU Celje so včeraj obravnavali 15 prometnih nesreč. Tri so se končale z lažjimi telesnimi poškodbami, ostale pa z škodo na vozilih in objektih. Enemu kršitelju so policisti zasegli tudi vozilo. Javni red in mir je bil kršen osemkrat, petkrat  na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Na področju kriminalitete so obravnavali pet novih kaznivih dejanj, tri tatvine, ponarejanje denarja in kaznivo dejanje nasilja v družini.

Ponarejen denar, bankovec za 50 EUR je bil unovčen v enem izmed gostinskih lokalov v Radljah. V Šmartnem ob Paki so bili na delu tatovi barvnih kovin. 5 metrov bakrenih žlebov so odtujili iz ene izmed stanovanjskih hiš, drugih 5 metrov pa iz gostinskega lokala. Skupna vrednost odtujenih bakrenih žlebov znaša 400 EUR.

V Šmiklavžu je bil iz dvorišča pri stanovanjski hiši odtujen osebni avto znamke Volkswagen, tip Golf serija 5, sive barve, reg. številk CE DA- 801. Vse, ki bi karkoli vedeli o odtujenem vozilu, policisti naprošajo, da to sporočite na telefonsko številko policije 113.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,258 seconds.