Policijsko poročilo PU Celje: 22. 8. 2016

22. 08. 2016 10:33

PolicijaPregled dogajanja zadnjih treh dni policisti PU Celje začenjajo s podatki o prometni nesreči, v kateri se je v petek, v Podčetrtku, huje poškodovala 20-letna kolesarka.

Kolesarka je za krožiščem pri Trški in Zdraviliški cesti zapeljala proti Pristavi po levi kolesarski stezi, namenjeni prometu iz nasprotne smeri in na prehodu za pešce prečkala vozišče Zdraviliške ceste ter zapeljala pred vozilo, s katerim je v tistem trenutku pravilno pripeljala 58-letna voznica osebnega vozila. Pri padcu se je kolesarka huje poškodovala.

V petek so policisti obravnavali še vlom v klet stanovanjskega bloka na Pohorski ulici v Celju. Storilec je ukradel opremo za taborjenje, več oblačil in obutve in žensko kolo.

V soboto so policisti v Trnovljah pri Celju obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodoval mlajši otrok, ki s parkirišča stekel na cesto, po kateri je iz smeri Leskovca pripeljal 75-letni voznik. Le ta je skušal z umikanjem v levo trčenje preprečiti, vendar mu ni uspelo. Otrok se je v prometni nesreči huje poškodoval.

V soboto so bili policisti obveščeni o tatvini mobitela. Storilec ga je ukradel iz odklenjene pisarne na Vodnikovi ulici v Celju.

Od nedeljskega dogajanja najprej o prometni nesreči, ki s0 jo policisti obravnavali okoli 14.30 ure, na lokalni Florjan – Bele Vode v Florjanu. V prometni nesreči sta se huje poškodovali dve osebi. 31-letna voznica, ki je vozila iz smeri Florjana proti Belim Vodam, je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala na nasprotno smerno vozišče, trčila v steber nadstreška ob stanovanjski hiši, nato pa je v njeno vozilo trčil še 45-letni voznik osebnega vozila, ki je v tistem trenutku pravilno pripeljal nasproti. V trčenju sta se huje poškodovala 31-letna voznica in njen 8-letni sopotnik.

Lažje sta bila poškodovana 45-letni voznik drugega vozila in 26-letni sopotnik v vozilu povzročiteljice.

Sinoči, nekaj čez 23. uro, so bili policisti obveščeni o požaru v Kasazah. Zagorelo je osebno vozilo znamke VW Golf, letnik 1998, ki je bilo parkirano v bližini lesenih garaž. Ogenj je uničil sprednji del vozila, na objekte se ni razširil. Kriminalisti bodo ogled kraja požara opravili danes.

Oznake: , , , , , , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 0,690 seconds.